Ons aanbod

Delikip heeft een breed gamma aan wild en gevogelte, maar ook konijn, ganzenlever en lam maken deel uit van het assortiment. Door onze lokaal gekweekte producten rechtstreeks aan te bieden aan traiteurs, beenhouwers en restaurants, helpen we een meerwaarde creƫren voor de klanten van deze speciaalzaken.

Ons team denkt actief mee om een culinair aanbod samen te stellen voor uw klanten en kan u met flexibele oplossingen tegemoetkomen. Dankzij ons kwaliteitsvolle aanbod en (h)eerlijke merken zoals Gallux kan u zich culinair en kwalitatief onderscheiden. Onze extra diensten zoals kruiden, marineren en verpakken kunnen u verder helpen om uw klanten op hun wenken te bedienen.

Contacteer ons voor meer informatie, we helpen u graag verder.

Kipbereidingen

Download de pdf

Kalkoen

Download de pdf

Gevogelte

Download de pdf

Ganzenlever en lam

Download de pdf

Barbecue

Download de pdf

Zomerbereidingen

Download de pdf

Gallux

Met onze eigen conceptkip Gallux willen we een antwoord bieden op de vraag van de hedendaagse consument die op zoek is naar een betaalbaar, (h)eerlijk stukje lokaal kippenvlees.

Elke Galluxkip wordt door ons moederbedrijf J. Lisabeth NV gekweekt volgens vaste standaarden en werkmethodes. Zo mogen de Galluxvoeders en eendagskuikens nooit verder dan 30 kilometer reizen, wat niet enkel beter is voor onze kippen, maar ook voor het milieu. De Galluxkip krijgt meer ruimte, daglicht en afleidingsmateriaal. Zo houden we ze extra tevreden. Daarnaast is hun voeder volledig plantaardig. De uitgebalanceerde mix die we zelf samenstellen bestaat uit granen, vitaminen en mineralen en blijft altijd onveranderd.

Alles over ons kwaliteitslabel Gallux vindt u vindt u op onze andere website.